Forside
Udgivelser
Bestilling
Links        

Udgivelser:
Tryk på:
 De syv pilgrimsord:

  Vejens skjulte hemmeligheder.

Udkom 1. november. 2014

pris 100,00 kr. plus forsendelsesomkostninger.

ISBN: 978-87-992966-7-5

Læs i bogen:  ( Klik på billedet )

                      For enden af "Vejen" -                                        På knæ foran Guds og LAMMETS trone.

                                   Udkom   1/3 2013   

 Bogen er ikke særlig stor, men det er til gengæld indholdet: Temaet er "Målet for pilgrimsvandringen". Som protestanter er det endelige MÅL ikke det samme som for katolikker, som vandrer frem mod et helligt, geografisk mål, eks.v. Santiago de Compostela, Rom, eller et andet sted, hvor relikvierne af en helgen opbevares. Protestanter har intet geografisk mål, som er helligt, og benytter ikke helgener, men protestanter har et MÅL "Forenden af VEJEN"........Det er NADVERBORDET!

Ude på vandringen stifter pilgrimmen først og fremmest bekendtskab med religionen. Derpå møder pilgrimmen Skaberen / Faderen. Sønnen - Guds Søn, som blev menneske - Guds talte ORD - åbenbarer sig under vandringen med Sit frelsende budskab: "Dine synder er dig forladt!". Og på de stenede stier tugter Hellig Ånden pilgrimmen, og sætter fokus på ABSOLUTIONEN. Hvis pilgrimmens sind er åbent for at MODTAGE, så vil det til sidst føles naturligt at falde på knæ foran "Guds og LAMMETS trone" - NADVERBORDET.

Pris: 75,00 kr. plus forsendelsesomkostninger

ISBN: 978-87-992966-6-8

Tilbage til top:

                                                                          

Læs i bogen ( Klik på billedet )

"VEJEN: Manual til pilgrimsandagter...."

Udkom 1/3 2012

Beskriver andagter ude  i det fri og i kirker,

som lånes under vandringen.

" VEJEN: Manual til pilgrimsandagter" er ikke beregnet for ordinerede præster eller teologer, selvom de er velkommen til at benytte det, men lægfolk, som ikke vil snyde pilgrimmene for en andagt ude i det fri eller i de sogne, de går igennem, hvor den lokale præst af den ene eller anden grund ikke står til rådighed, men beredvilligt åbner sin kirke for pilgrimmene, i tillid til at én af pilgrimmene selv kan holde en andagt rent og purt.

Bogen er opdelt i tre dele: Første del omhandler "Udendørs andagter og andagter i kirkerne langs pilgrimsruten". Anden del består af tre praktiske "bønner til stille stunder på vandringen", samt en forklaring på begrebet "HERLIGHED". Tredje del er tretten små kontemplationer, der kan benyttes som "ORD til at vandre på", eller som optakt til en fælles pause, hvor eftertænksomhed og stilhed bygger op til individuel indre andagt inden vandringen fortsættes.

Pris 150,00 kr. plus forsendelsesomkostninger

ISBN 978-87-992966-5-1

 

 

Læs i bogen   ( Klik på billedet )

"LYT - mens fingrene vandrer" 

En indføring i recitativ meditation.

Verdens ældste måde at meditere på.

3. Udgave  udkom d. 1/12  2011

 "Lyt - mens fingrene vandrer" er en indføring i Den Recitative Meditation. Bogen beskriver verdens ældste meditations-metode, omplantet til  Den Evangelisk - Lutherske Tradition  med hensyntagen til Matt. 6.7-8.

Ur-Menigheden kaldte sig selv for "VEJEN" ApG. 9.2 - 19.9 - 24.14 og 24.22. "VEJEN" er ikke besværlig, men tvært imod "en frisk morgenvandring", som optakt til dagens gøremål

Bogen er nu opdelt i to dele, samt forbedret i flere af første dels  kapitler. Et helt nyt kapitel, som opsummerer og konkluderer første del, er føjet til.

Pris 150,00 kr. plus forsendelsesomkostninger

ISBN 978-87-992966-4-4

    Sognepræst ved Elias Kirken på Vesterbro Torv Jesper Biela Christensen skriver i sin fortale: 

Finn Buhl har skrevet en god og interessant bog om Kristendom, der henvender sig til både hjerne og hjerte. Det første fordi sammenhængen mellem Biblens skrifter fortolkes og afslører spændende sammenhænge, ligesom kirkehistoriske problemstillinger omtales. Det andet fordi Kristendommen sættes ind i en meditativ og recitativ praksis med opfordring til brug af bedekrans. Kan varmt anbefales til enhver, der ønsker at rejse ind i Kristendommens univers.

Formand for menighedsrådet ved Elias Kirken på Vesterbro Torv Lars Balslev skriver i sin fortale:

Finn Buhl har gjort det igen. Han har kastet sig over tunge teologiske emner med en entusiame, som er intet mindre end imponerende. Her får vi på en klar og letforståelig måde en indføring i, hvad den indre pilgrimsvandring, eller som nogen vel vil kalde det, meditation er. Og det er ikke som man skulle tro stilhed, men det modsatte: Ordet. Der skal tales, og der skal lyttes, men ikke lyttes til enhver, men derimod til den frelser, som gik i døden for, at vi kunne få lov at leve. Bogen er en fin indføring i Biblens mange-facetterede verden, og det er imponerende, hvad forfatteren har været igennem af litteratur for at kunne skrive denne bog. Med den i hånden er det ikke svært at gå sin indre pilgrimstur, og den ydre pilgrimstur får efter læsning af bogen en helt anden betydning. Jeg kan varmt anbefale at fordybe sig i dette lille mesterværk.

Pris for Evangelie Krans 175,00 kr. plus forsendelsesomkostninger.

Bog og Evangelie Krans sælges samlet eller hver for sig: Der er bagerst  i bogen en vejledning om, hvordan man selv let kan binde sin Evangelie Krans.

Samlet pris for både bog og Evangelie-Krans 300,00 kr. plus forsendelsesomkostninger.

Se Evangelie-Kransen ( klik på billedet )

Forfatteren vandrende med Evangelie-Kransen under en vandring på Hærvejen i 2010

Tilbage til top:

 

Læs i bogen ( Klik på billedet )
 
"Syng med fødderne"
2. udgave udkom d. 1/12 2011.
 
Salmer og sange for pilgrimme i det 21. århundrede:
 
 
Bogen er mere end blot en sangbog.
Ved hjælp af omfattende noter til de fleste af sangene,
ledes læseren gennem den teologi og de begreber,
der knytter sig til pilgrimsvandring.
Historiske facts og data, som forbinder sig med teksterne
 bliver i noterne grundigt gennemgået.
Sangtekster og noter er endvidere rigt illustreret
med billeder fra både hjemlige pilgrimsvandringer
og fra Cammino Frances og Camino del Norte,
så læseren får en fyldig fornemmelse af pilgrimslivet på vejene.
Aktive pilgrimsvandrere vil både i sangteksterne,
noterne og billeder føle sig tilbage på vejen -
tilbage midt i vandringens enkelthed,
og genkende alt det pilgrimslivet giver, når de selv vandrer.
 
Pris: 150,00 kr. plus forsendelses-omkostninger.
ISBN 978-87-992966-3-7
 
Bent Jul skrev i "Pilgrimmen"
 
At kalde Finns værk for en salmebog er ikke helt dækkende. Det er meget mere. Først og fremmest er det en dyb refleksion over hvad pilgrimsvandring kan være. Ud over 30 salmer består værket af meget fyldige noter, der grundigt kommenterer teksterne. Med disse næsten artikelagtige noter tenderer værket til at blive en slags sammenhængende pilgrimsteologi. Bogen er rigt illustreret med Finns fotografier fra vandringer i det hjemlige omkring Roskilde og på Camino Francés og Camino del Norte. Alle sange er sangbare. De fleste er skrevet på kendte salmebogsmelodier, enkelte med noderne angivet til egne melodier. Tænk sig: her får vi en salmebog, der på et stærkt Luthersk grundlag argumenterer for den kendsgerning, at pilgrimsvandring kan føre til den tro, der efterlyses så meget.

Skovbogade 10
4000 Roskilde

tlf. 46 36 88 25
E-Mail: buhl@compaqnet.dk
www.boegerpaavej.dk